2020. november 5., csütörtök

U16: Csodásan zártuk az őszi idényt

 Szombaton hazai környezetben fogadta U16-os csapatunk a Tiszaföldvár hasonló korú csapatát. Az előzetesen előttünk álló csapat egyik legveszélyesebb játékosa, aki a gólkirályi címert is versenyben van volt a vendégek legveszélyesebbnek tartott játékosa, de ügyesen megoldottuk semlegesítését, és rendkívül magabiztos, nagy arányú győzelmet könyvelhettünk el. 



A találkozó elejétől fogva magunkhoz vettük a kezdeményezést, és próbáltunk is tempót adni a találkozónak. Egy szép szabadrúgás után Nagy talált a kapuba, megadva a löketet a csapatnak. A folytatásban Horváth sebességét többször is kihasználtuk, a szép indítások után a jobbszélső előbb Kézért hozta ziccerbe, majd maga fejezte be góllal a támadást. Sokat volt nálunk a labda, rengeteg jó megoldás jellemezte ezúttal a csapatot, és ez további gólokban is megmutatkozott. 
Habár a félidő előtt szépített a vendég együttes, igazán nagy nyomást nem tudott ránk helyezni. 

A második játékrészben törekedtünk növelni a négygólos előnyt, mely meg is valósult, Kukléta révén egy szabadrúgás góllal nyitottunk, majd gyors támadásainkat fejeztük be szép gólokkal. Sajnos a kapu előtt hozzunk pár rossz döntést, de a gólarány javító siker nem forgott veszélyben. 
Szerencsére több játékost is több poszton is ki lehetett próbálni, illetve mindenki elegendő játékidőt kapott az utolsó őszi találkozón. 


Tápiószőlős KSE 8-1 Tiszaföldvár VSE 

Gólszerzők: Kukléta (3), Horváth (2), Kézér (2), Nagy ill. Major. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése