2020. november 26., csütörtök

U17: Parádésan indult az idei futsal szereplés

 Vasárnap, hosszas egyeztetés és módosítások tömkelege után ( a sok visszalépő csapat utáni szabadidő kitöltését elkerülve) végül 12:30-kor kezdtünk Monoron, ahol a Pest megyei U17-es nagypályás bajnokságban szereplő Újhartyán VSE csapata ellen kellett megmérkőzni az idei futsal7vége első játéknapján. 



Az idei esztendőben egy 8 csapatos csoportba kerültünk, ahol mindenki játszik mindenkivel, mely után kialakul a folytatás menetrendje. Viszont a MozGo Nagykőrös csapata már biztosan visszalépett, míg az Inárcs VSE a 2020-as évben valamennyi mérkőzését elhalasztja, élve ezen jogával. Mivel a mindennapjainknak jelenleg nem szerves része a termi edzés, így igyekszünk csupán azokat a dolgokat elvárni a fiataloktól, amik a korábbi évekből megmaradtak, de mindenekelőtt figyelembe véve a folyamatos terhelést, és azt, hogy minél több mérkőzést tudjunk lejátszani. 

Az Újhartyán elleni találkozó nem indult jól, egy elpasszolt labdát követően 25 másodpercet követően hátrányban találtuk magunkat, ám a rendkívül kulturált és tetszetős játékunknak köszönhetően igazából az első gól megszerzésének ideje volt csupán a kérdőjel, végül Kukléta törte meg a jeget egy befordulás utáni jobblábas lövéssel az ötödik percben. Azt ezt követő időszak prímán nézett ki, ugyanis percenként a kapuba találtunk, előbb Kukléta, majd Nagy, aztán újból Kukléta majd Bodor zárta le az ötgólos sorozatunk. Habár egy kontra végén szépített a ÚVSE, még az első félidőben további 4 találatot jegyeztünk, melyek közül többet is üres kapuig játszottuk, ezeken Kukléta három, Alföldi és Bodor egy-egy ízben osztozott. 

A második félidőben kissé alábbhagyott a lendület, elfáradtak a lábak, s mivel csupán egy cserénk volt ebben semmi meglepő nincs. Ám végig kontrolláltuk a mérkőzést, és habár ellenfelünk 4 találatot is bevitt a második játékrészben, de majdnem ugyanennyiszer mi is eredményesek voltunk, így a szünetig kiharcolt 8 gólos előnyünk, mindössze egyel csökkent, mely a körülményeinket figyelembe véve, több mint vállalható eredmény. Ennél is fontosabb volt a mutatott játék, a szép támadások és a rendkívül jó egyéni akciók is kiemelést érdemelnek.  

Tápiószőlős KSE 13-6 Újhartyán VSE (10-2) 
Gólszerzők: Kukléta (8), Alföldi (2), Bodor (2), Nagy ill. Bende (5), Szabados 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése