2020. november 30., hétfő

Hírek a kirepült játékosainkról

 Az ősz sok helyen ért végét idő előtt az önkéntes folytatás után, így azon fiatalok, akik jópár tápiószőlősi év után nyáron székhelyet váltottak is, néhány mérkőzéssel kevesebbet játszottak le az első félévükben, de mindenképpen biztató az, hogy valamennyi játékosunk abszolút jó félévet tudhat magáénak. 



Kezdjük a fiatalabb korosztálytól, ahol Petrás Máté (2009) igazolt a Ceglédi VSE korosztályos csapatába, ahol 8 lejátszott találkozón 50%-os mutatóval bírnak. Máté egy új poszttal ismerkedett meg a félév során, méghozzá a középpálya közepén. A 3/4-ed pályával való ismerkedés nem okozott némi gondot az elején, de a három találattal (társ)házi gólkirály első féléve mindenképpen pozitívan telt. 

Ha már a ceglédi vonallal kezdtünk, folytassuk is ott, méghozzá az U17-es pontvadászatot vezető CVSE csapathoz térünk át, ahol Mózes Bence vitézkedett. A szezon eleje nyögvenyelős volt a játékos számára, ugyanis komoly hátsérüléssel szenvedett, így viszonylag sokat kellett várni a bemutatkozására bajnoki találkozón. Október közepén megszerezte első találatát is új csapatába, majd a folytatásban is rendre szerepet kapott a sokra hivatott csapatban.

Majd utazzunk - képzeletben - 110 kilométert, hogy megérkezzünk a szintén NB3-as utánpótlással bíró FC Hatvan U17-es csapatához, ahol Bodor Tamás folytatta pályafutását. A fiatal játékos beküzdötte magát a kezdőcsapatba, már több, mint 4 gólpassznál jár, és egy ízben a kapuba is betalált, méghozzá a Kazincbarcikát keserítette a bal lábas kreatív játékos. Habár a megszerzett 5 pont után a csapat nem áll kimondottan vonzó helyen, de ebben a korban, aligha ezek a legfontosabb számok. 


Mindent összefoglalva elmondható, hogy korábbi játékosainknak bejött a váltás, megállták helyüket az új, NB-s szintű utánpótlásban is, és bízunk abban, hogy öregbítik egyesületünk nevét, hírét a folytatásban is. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése