2020. november 3., kedd

Felnőtt: Újabb keserű mérkőzés

 Szombaton játszott hazai környezetben felnőtt csapatunk, méghozzá egy előzetesen azonos képességű csapat ellen, a Nyáregyházát fogadta. Az elmúlt évben 1-2-es vereséget szenvedtünk egy szürke találkozón, míg a tavaszi mérkőzésre már nem került sor. Egy rendkívül fiatal, 21.7 éves átlagéletkorú csapattal vágtunk neki a találkozónak, melynek habár voltak pozitív periódusai, sajnos újfent nem rólunk szólt. 


A mérkőzés tapogatózva indult, sőt az első negyedórát tekintve többet is birtokoltuk a játékszert, de kimondottan nagy helyzet egyik csapat előtt sem adódott. Először Oravecznek kellett bravúrt bemutatni, amikor a védelmünket a mély talaj tréfálta meg, és az ellenfelünk támadója elől szépen szedte össze a játékszert. A 20. percben egy átlövés során újfent a talaj okozta a legnagyobb problémát, és egy átlövést követően megszerezték a piros mezes vendégek a vezetést. Rövid idő elteltével újabb gólt ünnepelhetett a vendéggárda, Kurucz révén. A félidő hajrájára érve immár három gólos volt az előny, egy szép lövés után.

A második játékrészben mindent egy lapra tettünk fel, magasabban támadtunk le, feladva jobbára a védekezést. Egy ilyen letámadás után labdát szerezve játszottuk meg Bottlikot, akit felborítottak. A közel 22 méteres szabadrúgást Réczi irgalmatlanul eltalálta és szépített. A folytatásban igyekeztünk élni az előttünk adódó szituációkkal, ám kimondottan nagy helyzetbe akkor kerültünk, amikor Bottlik cselezgetett a 16-oson belül, ám egy feltartásgyanús szituációt követően a játékvezető továbbot intett. Mindez néhány minutummal korábban fordított esetben befelé jelentett szabadrúgást. Sokszor túlontúl akartuk az egészet, ezáltal kinyílva könnyedén kontrázott meg ellenfelünk, és szerzett a hajrában további három gólt. 

Tápiószőlős KSE 1-6 Nyáregyházi SK (0-3)
Gólszerzők: Réczi ill.Szabó (2), Zelenák, Bencze, Kurucz, Horváth 

A mérkőzésben ekkora jellegű vereség nem volt benne, sokkal inkább a tanácstalanság okozta mindezt, mintsem a két csapat közötti különbség. A folytatás nem lesz egyszerű, megyünk Zsámbokra, jön a Tura, majd a Tápiógyörgye, Inárcs duó ellen zárjuk az őszt. Jelenleg a bentmaradó 14. helyen tanyázunk, mögöttünk csak az Úri és az Újszilvás található, és remélhetőleg mindez a folytatásban maximum annyiban változik, hogy pár csapattal több lesz mögöttünk..


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése