2020. november 20., péntek

Rajtol a futsal7vége!

 Vasárnap megkezdi szereplését a téli futsalban az U15-ös, valamint az U17-es csapatunk. Mindkét csapatunk Monorra utazik, hogy összemérje erejét az idősebb csapat az Újhartyánnal, míg a fiatalabbak az FC Dabas korosztályos csapatával mérkőzik meg. 



Jelenlegi helyzetben eszközként tekintünk ezen mérkőzésekre, ahol a fő célunk, hogy mindenki elegendő mennyiségű percet tudjon játszani, mozgásban és formában maradjon. Természetesen szeretnénk szép eredményeket elérni, de mivel az iskolai tornaterem törvényi, a sportcsarnokunk állapotbéli problémák miatt marad használaton kívül, így lényegében minden héten csak a mérkőzéseken találkozunk a labdával, talajjal. 


Reméljük, hogy a járványhelyzet legkevésbé lesz aktív része a versenynek, és tudnak fiataljaink a következő időszakban is sportolni. A PMLSZ ehhez megszigorított házirendet vezetett be: a sportcsarnok területétől kezdődően, a taktikai értekezleten át, egészen a bemelegítés kezdetéig kötelező a maszkhasználat. A mérkőzés előtti kézfogások továbbra is elmaradnak, illetve az események zártkapusak! Maximum a két parkettra lépő együttes, és együttesenként két szakmai kompetenciával bíró léphet a sportcsarnokba, valamint a játékvezetői hármas, illetve a szövetségi kirendeltek. Szülők, szurkolók egyáltalán nem. 


U17-es futsal7vége, II. osztály, Déli csoport, 1. forduló
2020.11.22., 12:30 (Monor) Tápiószőlős KSE - Újhartyán VSE
Játékvezetők: Laczkó Zoltán, Tóth Imre, Laczkó Georgina


U15-ös futsal7vége, II. osztály, Déli csoport, 1. forduló 
2020.11.22., 14:00 (Monor) Tápiószőlős KSE - FC Dabas
Játékvezetők: Laczkó Georgina, Laczkó Zoltán, Tóth Imre 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése