2021. április 20., kedd

Felnőtt: Magabiztos győzelem az Újlengyel ellen

 Szombaton, hazai környezetben fogadtuk a nem túl jó előjelekkel készülő Újlengyel DSE felnőtt gárdáját. Az ősz során 4 gólos vereséget szenvedtünk idegenben, de nagyon más mérkőzésre készülhettünk, ugyanis sokat fordult a világ mindkét csapattal azóta. Ellenfelünk több sérült játékossal is végigjátszotta a mérkőzést, nagy sportemberi tartásról tett tanúbizonyságot. 



A mérkőzés első periódusától kezdve magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, sokat birtokoltuk a labdát, jól járattuk szélességben, előrefelé is voltak szép megoldások, ritmusváltások, de nehezen találtunk fogást a jól visszazáró ellenfelünkön. A félidő második részében aktívabbak lettünk, és Tószegi beadását Boros rúgta a kapuba. A folytatásban újból megvoltak a lehetőségek, ám egy gyors szabadrúgás után Németh talált a kapuba a sok helyzet mellett. A félidei magabiztos előnyünk megvolt, ám hátra nem dőlhettünk.

A fordulás után újból Boros talált be, majd Alföldi ért a rövidre jó ütemben, és fejezte be góllal az egyik támadásunk. Habár a színvonalunk visszaesett, Kecskés és Mészáros góljával magabiztos, kiütéses, hat gólos sikert arattunk, számtalan kihagyott helyzet mellett. Az eredmény mellett öröm, hogy Szrapkó László a kapuban debütált, míg a szinten 16 esztendős Nagy Dávid újból pályára lépett a felnőttek között!

Tápiószőlős KSE 6-0 Újlengyeli DSE (2-0)
Gólszerzők: Boros (2), Németh, Alföldi, Kecskés, Mészáros

A folytatásban a Sülysáp elleni idegenbeli következik, majd hazai pályán jön az Úri csapata. Könnyűnek semmiképp sem nevezhető hetek után eldől, hogy csatlakozunk a középmezőnyhöz, vagy harcolunk a kiesés elkerülése ellen. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése