2021. április 27., kedd

U12: Csütörtökön a Tápiógyörgyével játszottunk

 Csütörtöki napon az U16-os korosztály mérkőzését másolták a kisebbek, fordított rendezéssel, így ezúttal mi voltunk a házigazdák. A találkozón sok ügyes gyermek mutatta meg magát, változatos, gólokban gazdag összecsapás pedig döntetlennel zárult. 



A mérkőzést jól kezdtük, szereztünk egy viszonylag gyors gólt, igyekeztünk irányítani a mérkőzést, ám a folytatásban a vendégek több ízben is a kapunkba találtak. Igyekeztünk fazont szabni a játéknak, mélységi és szélességi játék volt az elvárt mind egyénileg, mind csapatjáték szintjén, valamint az együttes támadás, védekezés, és a visszatámadás viszonylag magasan. Helyenként megfigyelhető volt valamennyi célfeladat, és a 2x35 perces mérkőzés utolsó peridusában szinte villámbefejezést vettünk, többször is helyzetbe kerültünk, értékesítettünk is belőle néhányat. 

A gyakorlójáték maximálisan elérte célját, mind a két oldalon elegendő időt tudtak a gyermekek pályán tölteni, szép megoldások voltak támadásban és védekezésben, fejlődőképes a csapatjátékunk, melybe egyre többen vesznek részt! Köszönjük a piros mezes Tápiógyörgyének, hogy vendégeink voltak a napsütéses délutánon! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése