2021. április 26., hétfő

Március legjobbjai!

 Az elmúlt hetekben kiosztásra kerültek a márciusi hónapot érintő hónap játékosa díjak, valamennyi korosztályban! Van aki hozzáállásával, van aki teljesítményével érdemelte ki a díjat, mely ezúttal az emléklap mellett egy Joma cipő tartó volt!

U7: Kornyik Bende - A legtöbb edzésen és mérkőzésen részt vett, nagyot lépett előre a tanulási fázisban, mérkőzéseken hasznos tagja a csapatnak.

U9: Visnyei Bence - Bence sok mérkőzésen szerepelt márciusban, és sok edzésen is vett részt. Sokat fejlődött az elmúlt időszakban labdával, és a védekezése is nagyot lépett előre.


U11: Bata Pál - Rendkívül masszív és határozott védekező munkája mellett egyre aktívabban segíti a támadásokat is. Becsúszásai ösztönösek és egy ízben szenzációsak is. Mind a mérkőzés teljesítménye, mind az edzésekhez való hozzáállás után megérdemli a kiemelést márciusban! 


U13: Bodor Gergő - Hozzáállása mind az edzésekhez, mind a mérkőzésekhez kimagasló! Az elmúlt időszakban sokat fejlődött egyénileg, és taktikailag is. Kezd mélységben, szélességben és csapatban gondolkodni! 


U14: Gál Bence - Március hónapban ki sem hagyott edzést, valamint két csapatban is helytállt. Bajnoki mérkőzésen és edzőmérkőzésen megbízható, jó teljesítményt nyújtott, mellyel húzóembere volt a korosztálynak. 


U16: Nagy Dávid - Hozzáállása nagyon kiemeli a közegből, érettebb lett játéka, mely során kényszer posztokon is helyt áll. A felnőtt csapatban is bizonyíthatott már, edzésmunkája rendkívül imponáló.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése