2021. április 12., hétfő

U14: A bajnokesélyes otthonában esélyünk se volt

 Kedden játszotta le tavaszi 3. mérkőzését U14-es alakulatunk, akiknek az FC Dabas után egy másik bivalyerős ellenféllel volt dolga, a Szanda Focisuli SE ellen. A találkozót végig kézben tartó hazaiak végül egy gól híján egy tucatot rúgott nekünk. 



A találkozó gyors hazai góllal indult, ami után felébredtünk, próbáltunk kicsit labdát birtokolni, de a jól képzett hazaiak nagyon ránk jöttek, így sok labdavesztés jellemezte játékunk. Az első félidőben hiába tartottuk magunk jól mezőnyben, több alkalommal is gólra gólt kaptunk, ami után már 7 gólos hátrányban találtuk magunk. 

A fordulás után többet merészkedtünk előre, próbálkoztunk lövésekkel, beadásokkal, de ezúttal a becsületgól sem jött össze, míg négy alkalommal hátul is kapituláltunk. A nagy merítési lehetőséget a hazaiak kihasználták, rendre dinamikusabbak voltak nálunk, és ezt kamatoztatták is a játék minden elemében. 

Szanda Focisuli SE 11-0 Tápiószőlős KSE (7-0)
Gólszerzők: Kun Máté (4), Zsemlye Ador (4), Fricz Milán, Tóth Balázs, Petkes Hunor ill. - 

A folytatásban a mögöttünk lévő, 9 pontos Dabas-Gyón látogat majd hozzánk, akiket az ősz során 4-2 arányban idegenben is legyőztünk, remélhetőleg most sem lesz ez másképp, és visszatérünk a győzelem útjára szombaton.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése