2021. április 29., csütörtök

Felnőtt: Vereség Sülysápon

Szombaton, napsütéses időben, ám kissé mély pályán várt ránk a Sülysáp csapata, akik nem mondtak le a dobogóról szóló álmaikról, míg mi a középmezőnyhöz való csatlakozás, a kiesőzóna végleges elhagyása okán voltunk motiváltak. Kissé felforgatott kerettel, néhány sérülttel és hiányzóval nem tudtunk számolni. 




A mérkőzés első perceitől kezdve mintha motiváltabbak lettek volna a hazaiak, a játék ritmusát ők szabták meg, sőt Szűcs gólja után gyorsan lehűtötték a kedélyeket. A folytatásban habár domináltak a hazaiak, ziccerbe nem kerültek, sőt a labdaszerzéseink után egy-egy jobb döntés esetén ígéretes helyzetbe is kerülhettünk volna. A félidő felénél újabb hazai gól jött, majd egy tíz perces teljes rövidzárlat, és arra eszméltünk, hogy Boros már 3-0 után került ziccerbe, ám lehetősége kimaradt, míg a túloldalon a 41. percben le is zárták az érdemi kérdést, amikor Simon fejezett be egy meglehetősen lesgyanús támadást góllal. 

A fordulás után a becsületünkért, és magunkért küzdöttünk, az első negyedóra adok-kapokja után 4 perc alatt 3 gól született, melyből csupán egy rovátka került a mi oldalunkra, Németh átlövése után. A záró tíz percben kissé leült a hazai csapat, és Boros egy perc alatt kétszer is a kapuba talált, ám mindez csak sovány vigasz lehet a 7-3-as vereség után. 

Sülysápi SE 7-3 Tápiószőlős KSE (4-0)
Gólszerzők: Simon Á. (2), Béres K., Tóth T., Vasadi R., Szűcs B., Béres B. ill. Boros D. (2), Németh I.


A folytatásban jön az Úri csapata hozzánk, majd két topcsapat a Pécel és az Ecser alakulataival mérjük össze tudásunk a bajnoki véghajrá előtt! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése