2021. április 24., szombat

U16: Hétközi edzőmérkőzés

 Szerdán a szomszédos Tápiógyörgye hívott át minket az U16-os korosztály javával, és néhány idősebb játékossal egy gyakorló mérkőzésre. A meghívásnak eleget tettünk és 105 perces mérkőzést játszottunk!



A mérkőzésen végig agilisabb, motiváltabb, és dinamikusabb hazai csapat kezdte aktívabban a találkozót. Míg mi labdát akartunk birtokolni, ellenfelünk a folyamatos helyzet kialakításon munkálkodott. Volt biztató jel mind a labdakihozatal, mind a támadásvezetés terén, de a támadóharmadban ma nagyon veszélytelenek voltunk, míg ellenfelünk többször is a kapunkba talált. Játékban egyenrangú partnerek voltunk, erő állapotban közel azonosan áll a két csapat, de ezúttal a hazaiak céltudatosabbak voltak, és megérdemelten nyerték meg az egyébként színvonalas, sok párharccal és szép megoldásokkal tarkított barátságos összecsapást. 


Remélhetőleg a május 5-i esti bajnoki mérkőzésen szerencsésebbek, egyúttal motivaltabbak is leszünk, ám előtte május 2-án még vár ránk egy Martfű elleni idegenbeli találkozó! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése