2021. május 19., szerda

Felnőtt: Szoros vereség a bajnoki címre törő Ecser ellen

 Szombaton hazai környezetben fogadtuk a 6 pont előnnyel a dobogó legfelső fogán álló, az őszi találkozón 9 góllal győző Ecser SE gárdáját. A bajnokaspiráns elleni harcmodor remek volt, ám ezúttal nem lettünk pontosabbak..



A mérkőzés első pillanata előtt leszakadt az eső, mely az egész mérkőzésre ki is tartott, így a labdajáratós futballal és szép oldalváltásokkal operáló vendégek dolga megnehezedett, míg mi a labdaszerzések utáni gyors ellentámadásokban bízva kezdtük a mérkőzést. Eleinte tapogatózó volt a játék, ám egy-két párharc után mindkét fél érezhette, hogy itt bizony senki sem adja olcsón magát. A sok oldalváltás és beadás után a 17. percben Gazdag talált a kapunkba előnyt kovácsolva az ecserieknek. A folytatásban igazi ziccer nem akadt, a beadások után viszont volt izgalom mindkét kapu előtt. 

A második játékrészben aktívabbak voltunk előre, habár ekkor is a vendégek domináltak. Voltunk szemben a kapussal, szereztünk labdát a 20 méterre az ellenfél kapuja előtt, ám a kapu előtt hiányzott az extra a mérkőzésen. Rendkívül szervezett, és odaadó védekezésünk okán végig nyílt maradt a találkozó, és az utolsó pillanatig izgulni kellett a vendégeknek, hogy a biztosnak hitt három bajnoki pont, nehogy eggyé váljon, ám ez a mi bánatunkra nem jött össze. 

Tápiószőlős KSE 0-1 Ecser SE (0-1)
Gólszerzők: - ill. Gazdag Dániel


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése