2021. május 27., csütörtök

U14: Tápiószecsőn vizitáltunk

 A szombat délelőtt hol esős, hol szeles, hol pedig napsütéses pillanataiban kezdődött meg a 18. mérkőzése a két csapatnak. Az ősz során 3-2-es vereséget szenvedtünk idehaza, idegenben jóval nehezebb feladat állt előttünk, 34 pontos sárga-fekete címeres csapatnál. 



A mérkőzés első 20 perce nem hozott gólt, ám helyzeteket annál inkább. A hazaiak voltak kezdeményezőbbek, míg mi leginkább ellentámadásainkban bízhattunk, valamint egyéni villanásokban. A játékrész közepén viszont egy remekbe szabott átlövés talált utat a kapunkba, ami után sorra dolgozta ki helyzeteit a hazai alakulat, ám csak a 35. percben találtak újból a kapunkba, ekkor szintén átlövésből. A játékrészben volt sanszunk gólt szerezni, ám nem tudtunk jó döntést hozni a kapu előtt. 

A fordulást követően kicsit jobban felvállaltuk a nyíltabb játékot, ami visszafelé sült el, 15 perc alatt további három találatot szerzett a TFC, míg mi nem találtuk igazán a játék ritmusát. A mérkőzés utolsó periódusában a becsületgólért mentünk előre, amit akár szabadrúgás után Szrapkó is megszerezhetett volna, ám a lepattanóra Kézér ért oda, kapuba segítve a labdát. Habár négy góllal alulmaradtunk, a mérkőzés bizonyos periódusaira lehetünk büszkék! 

Tápiószecső FC 5-1 Tápiószőlős KSE 
Gólszerzők: Kovács Gergely (2), Kiss Barnabás, Sinkó Roland, László Dominik ill. Kézér Csaba

A bajnokságból még egy Táborfalva elleni hazai, valamint egy üllői vendégjáték van hátra, így minden adott ahhoz, hogy szépen fejezzük be a becsülettel végigcsinált 2020-2021-es évadot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése