2021. május 18., kedd

U14: Pénteki bajnoki az Aranyszarvas ellen - szomorú végjáték

 Pénteken játszotta le soros bajnoki találkozóját az U14-es együttes, aki hazai pályán fogadta az Aranyszarvas SE korosztályos alakulatát. A találkozó ellentétes félidőket produkált, az elsőben mi, a másodikban vendégeink kapták el jobban a fonalat. 



A találkozó jól indult, sok szép megoldás jellemezte a csapatunkat, szívósan álltunk a mérkőzésbe. A kezdeti tapogatózás után aktívabbak voltunk előrefelé a sokszor megszeppent vendégek ellen. A 15. percben Gál Bence tekert egy szabadrúgást a kapuba, majd nem sokkal később, Kézér Csaba talált a kapuba egy indítás után. A folytatásban volt esélyünk további gólok szerzésére, míg ellenfelünk nem igen találta a játék ritmusát ekkortájt. 

A fordulás után rögtön Kézér Csaba talált be, úgy hogy végig húzták-vonták. Innentől viszont nem várt fordulatot hozott a mérkőzés. Átvette az irányítást az ASE, előbb szépített, majd Tóth Kristóf vezérletével feljött egy gólra, egyenlített, majd a 65. percben át is vette az előnyt. A záró tíz perc pörgős volt, volt sansz egalizálásra, de nem jött össze a kapu előtt ekkor már semmi, míg ellenfelünk jól menedzselte az hátralévő időt.

Tápiószőlős KSE 3-4 Aranyszarvas SE (2-0)
Gólszerzők: Kézér Csaba (2), Gál Bence ill. Tóth Kristóf (3), Forgács Zalán

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése