2020. október 30., péntek

U14: Ki-ki mérkőzésen vitte el a Tápiószecső a három pontot a Sport utcából

 A pénteki napra előrehozott találkozón léptek zöld mezben pályára fiataljaink, akik ezúttal a Tápiószecső FC korosztályos csapatát fogadták. A találkozón a tét az volt, hogy ki bír a top4-hez minél inkább felzárkózni. 



A mérkőzés tapogatózóan kezdődött, majd az első helyzeteket a vendégek alakították ki, akik jó szélsőjátékuknak köszönhetően többször is a védelmünk mögé tudott kerülni. A kapuban Falusi szép védéseket mutatott be, egyedül László lövésének nem tudta az ellenszerét. 
A huszadik perc körül éledezett először csapatunk, sőt ekkor már több helyzetet is alakított ki a csapat, mint ellenfele, de a befejezésbe rendre hiba csúszott. A 30. perc előtt nem sokkal egy gyors vendég támadás utáni kipattanóra Sinkó ért oda leggyorsabban, és megduplázta előnyét csapatának. 


A második félidő támadóbb, és még nyíltabb játékot hozott, ahol mi is mutattunk valamit a futballból. Hiába kerültünk szép játék után többször is helyzetbe, a kapus eszén nem bírtunk túljárni. A 45. percben Bodort ütötték el a büntetőterületen belül, Szrapkó magabiztosan a hálóba lőtt, a lendület kitartott, Kézér lövésével pedig gólra gólt tudtunk szerezni, visszahozva magunk a találkozóba. Az érződött, hogy bármelyik csapat is szerzi a következő gólt, biztosan nagy lépést tesz a győzelem felé, ez 10 perccel a vége előtt történt, Hatos gurított ekkor a kapunkba. Az biztos, hogy mindent beleadtunk a mérkőzésbe, de tanulság, hogy jobban kell bánni a helyzeteinkkel a folytatásban.


Tápiószőlős KSE 2-3 Tápiószecső FC (0-2)
Gólszerzők: Szrapkó D., Kézér Cs. ill. László D., Sinkó R., Hatos Á.

A hátralévő időszakra két mérkőzés maradt, november 7-én utazunk Táborfalvára, míg egy héttel később fogadjuk az Üllői DSE korosztályos csapatát, ahol szeretnénk bővíteni ponjainkat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése