2021. június 9., szerda

Felnőtt: Kiütéses vereség a Tura ellen

 Szombaton utazott a szép környezetben lévő, ám meglehetősen száraz, kemény talajú pályára felnőtt csapatunk, hogy a tavaszi nyitóforduló után újból pontokat szerezzen a Turai TC ellen. A várakozásaink nem jöttek be, hibáinkat kihasználta ellenfelünk, és ötgólos verést mért ránk. 



A találkozó jól indult, szépen szerveztük támadásainkat, melynek következtében Boros és Tószegi is a kapussal állt szemben, ám ott hibáztunk. A labda többet volt nálunk, ám nehezen találtunk fogást, a szervezetten védekező Tura csapatán. A 12. percben egy előrevágott labdáért Pecze küzdött meg, és Nagyot kicselezve, az üres kapuba gurított. A labdabirtoklásunk tempója lassúbbá vált, sőt a 38. percben már a második gólunkat kaptuk, ami után Réczi kiállítása következett, így rendkívül nehéz helyzetben vonultunk pihenőre. 

A második játékrészben tudatosan átengedtük a teret a létszámfölényben játszó TTC-nek, ám kontráinkra ekkorra már alig-alig maradt erő. Végül a teljes második félidőt tekintve egy lélekben már feladott összecsapást fejeztünk be, melynek az egyetlen pozitív oldala, hogy 2019. november 9-e után újból pályára tudott lépni Görbe István, akinek volt sansza arra, hogy góllal térjen vissza, ám Sipeki kapus nagyot védett. 

Turai TC 5-0 Tápiószőlős KSE (2-0)
Gólszerzők: Vidák Zsolt (3), Bangó Béla, Pecze Péter ill. -

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése