2021. június 2., szerda

U16: Negyedikek lettünk!

 Szombaton délelőtt utazott a bajnokság utolsó fordulójában idegenben U16-os csapatunk, akik Tiszaföldváron vendégszerepeltek. A mérkőzés tétje az volt, hogy amennyiben több pontot szerzünk, mint a Rákóczifalva úgy 3. helyen zárjuk a bajnokságot. Habár jól indult a mérkőzés, összeomlást hozott a vége, így kikaptunk a mérkőzésen. 



A találkozóra a TVSE tartalékpályáján került sor mely egyszerre volt száraz, mészporos, egyenetlen valamint mocsaras. A körülményeket kezdetben jól abszolváltuk, hiszen Kukléta-Horváth-Kukléta összjáték után már a 11. percben előnyhöz jutottunk, tíz perc múlva újfent Kukléta talált a kapuba, még a kapust is kicselezve. A félidő utolsó előtti percében viszont egy kapott gól után visszajöttek a hazaiak az összecsapásba. 

A második játékrész nyomokban sem tartalmazta az elmúlt hetek játékát, hozzáállását, így semmi meglepő nem volt abban, hogy a lelkesebb hazaiak előbb egyenlítettek, majd habár Kukléta góljával újból vezetéshez jutottunk, ám a 81. és 88. perc között totális csőd következett, ami idő alatt háromszor is kapituláltunk hátul. 

Tiszaföldvár VSE 5-3 Tápiószőlős KSE (1-2)
Gólszerzők: Márkus Olivér (2), Jurica Róbert, Vincze Tamás, Bencsik János ill. Kukléta Patrik


A bajnokságot így a 4. helyen zártuk, megelőzve aktuális ellenfelünket, míg lemaradva attól a Rákóczifalvától, akiket két ízben is legyőztünk, 11 rúgott góllal. A bajnokságot a Jászberény SE nyerte, akik veretlenül, 160 rúgott góllal zárták az idényt. Számunkra lehet keserűség az, hogy a félidei tabellát tekintve 38 egységgel állunk, mellyel 4 pont előnnyel a második helyre is befutottunk volna, ám örömre ad okot az, hogy Kukléta és Horváth is húsz találat fölé jutott, míg nagyot léptünk előre abban a tekintetben, hogy tavasszal két mérkőzésen is lehúztuk a rolót hátul. Öröm továbbá, hogy a kezdeti alacsony létszámból egy igen szép, 16 fős zárófordulós létszámunk volt, mely a jövőre nézve szép! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése