2021. június 21., hétfő

Focitábor - I. nap

 Mai napon 50 jelentkezővel, de végül csak 47 fővel elindult idei focitáborunk. Az öt nap során látványos, hasznos, és legfőképp mozgással teli programokat szerettünk volna a gyermekeink számára létrehozni, ennek első napján két sportággal is megismerkedhettek a fiatalok! 



A reggeli indítás és tábornyitás után rögtön egy nagyágyút, a Freestyle Foci csapattagját, Hajagos Mátét hozta hozzánk az útja. Az EB hazai freestyle arca egy bemutató fellépéssel kezdett, majd a kapott kérdéseket válaszolta. Egy gyors kortyolás után újból a labdáé volt a főszerep, ahol a trükktanítást helyezte előtérbe! A csapódós kapura lövés technikáját is próbálta megtanítani, valamint a sportág egyik legnagyobb élvezeti faktorát, a kötényező versenyt is elhozta hozzánk.

A központi konyhán közösen megebédeltünk, majd a tábor ajándékát, az egyenpólót is megkapták a gyerekek, ami után a csoportképünk is elkészült! A délután a korábbi évből már ismerős Tápióbicskei Lábtoll Egyesület látogatott el hozzánk. Az épülő sportcsarnokunk jelenlegi talapzata már alkalmas arra, hogy szél- és napvédett helyen gyakorolhassunk ilyen sportot, így odamenekültünk a meleg elől! A sportági ismertető után a gyakorló feladatoké és az 1:1 elleni játéké volt a főszerep. 

Az uzsonna előtt még két pályán, két csapatos játékot játszottak a gyerekek, de voltak olyanok is, akik a rajzolásban, színezésben találták meg a jó kedvüket. Indításnak szuper volt a hétfői nap, kedden újabb frankó feladatokkal és vendéggel jövünk!

 













Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése