2021. június 22., kedd

Focitábor - II. nap

 Már második napunkat fejeztük be a 2021-es focitáborban. A keddi nap aktív délelőttje után a nagy meleg rányomta a bélyegét a délutánra, így kellett egy kicsikét módosítani az eredetileg kiírt programot! 



A délelőtti programban szerepelt a jóga oktatással, több mint tíz éve foglalkozó Veres Ádám foglalkozása is, aki kérésének köszönhetően 3 életkorilag behatárolt csoportot igyekeztünk kialakítani, akik forgószínpadszerűen váltják egymást, az egyes állomásokon. Ádám először bemutatkozott, röviden ismertette a jóga lényegi részét, melyből fontos kiragadni, hogy a test megedzése mellett a szellemi oldalt is fontosnak tartjuk. Ádám a keleti kultúrát is jól ismeri, számára az önmegvalósítás és a lelki béke a fő cél az oktatás során. 

A jóga foglalkozáson kívül ezúttal egy labdás körpályát kellett a gyermekeknek teljesíteni, ahol a láb különböző részeivel érintették a labdákat, amolyan skálázás céljából. A játékosság sem maradhatott ki a délelőttből, amit ezúttal egy kis versengéssel is megfűszereztünk. A sokak - szinte mindenki - által ismert és követet Exatlonból merítettünk példát, és igyekeztünk a saját sportágunk arcára formálni. A versenypályán szerepelt szökdelő feladat, tornaelem, futómunka és egyensúly fejlesztés és célzás kézzel-lábbal. A színvonalas délelőtt után mindenki jó szájízzel falatozhatott. 

A délután első fele szabadidős foglalkozással telt, ahol ki-ki a saját maga érdeklődési körét. Volt, aki énekesnek készült, egészen sokan a zene adta ritmust kezdték felvenni, de voltak olyanok akik nyugodtan rajzolgattak és majszolták a cseresznye-meggy felajánlásokat, amit ezúton is hálásan köszönünk! :) 

A nap záró részében lejátszottuk 5 csapattal a saját mini EB-nket, ami hol sokgólos mérkőzéseket hozott, hol a küzdelem dominált. A játékosság mindenesetre a délutánra is kitartott, a jókedvvel kézen fogva! 







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése