2021. június 24., csütörtök

Focitábor - IV. nap

 Csütörtöki kánikulában nem volt egyszerű sem dolgozónak, sem résztvevőnek a közel 50 fős táborban. A nagy meleg miatt rengeteg kisebb frissítőszünetet kalkuláltunk a napba, ami után a délután nagyjából a lazulásé volt. 




A reggeli napindító szenzációsan sikerült. Legidősebb és legtapasztaltabb táborozóinkat kértük fel, hogy egy francia futball-zenére különféle gólörömöket mutassanak, tanítsanak a fiataloknak. A hangulatos és mozgalmas néhány percben volt aki Mbappe, Neymar, Ronaldo volt, de külön öröm, hogy volt a magyar válogatottra jellemző összeborulós gólöröm is! 

Az indító akkord után 3 különböző technikai pályán próbáltunk meg ügyesedni labdaérzékelés, 1:1 elleni játékban, valamint kapura lövő feladatokkal. Sajnos a nagy meleg szinte ellehetetlenítette a feladatokat, ám ki-ki a maga játékát megtalálta a délelőtt utolsó részében. A sportcsarnok adta hűs újfent szuper volt lábtenisz és Teqball játékra egyaránt. 

A délután már kötetlenebb formában zajlott, néhány csoportban próbáltunk apróbb feladatokat megcsinálni, miközben egy brigád mindig fagyizni sétált egy helyi fagyizóba, egy csoport pedig Bata Pál által a faluban sétalovaskocsikázott. A tikkasztó hőségben jól jött egy helyi, ám a nevét kitakaró vállalkozó, aki friss és hűs sport italokat ajánlott fel a táborozók számára, amit ezúton is hálásan köszönünk! 






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése