2021. június 9., szerda

U14: Visszavágott az Üllő

 Szombaton délelőtt utaztott Üllőre az U14-es csapat, hogy a zárófordulóban keretbe foglalja a tavaszt, egy-egy Üllő elleni győzelemmel! Sajnos a győzelem nem jött össze, így 18 ponttal, a 8. helyen végeztünk! 



A mérkőzés elejétől fogva mindkét csapat előtt adódott lehetőség arra, hogy gólt, gólokat szerezzen, ám hol a befejezés, hol a kapusbravúr volt ami meggátolta a gólt. A 13. percben aztán a csapata házi gólkirálya, Kézér Csaba (19 találattal) szerezte meg az előnyt számunkra. Az előny kitartott a félidő végéig, ám hozzá kell tenni a mérkőzés krónikájához, hogy a gólszerzés esélye továbbra is fennállt mindkét oldalon.

A fordulást követően szinte azonnal gólt kaptunk, Fodor egyéni megoldása után. A kiegyenlített összecsapáson érezni lehetett, hogy a következő gól akár a három pontról is dönthet, hiszen mindenki igyekezett sokat beleadni a védekezésbe, sokszor önfeláldozó módon. A győzelmet végül Fodor gólja hozta meg a hazaiaknak egy szép támadás végén, kialakítva a 2-1-es hazai sikert.

Üllői DSE 2-1 Tápiószőlős KSE (0-1)
Gólszerzők: Fodor Dániel (2)  ill. Kézér Csaba

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése