2021. június 7., hétfő

U12: Tápiógyörgyén fociztunk csütörtökön!

 A csütörtöki délután során Tápiógyörgyére utaztunk, hogy a helyi fiatalok ellen gyakorló mérkőzést játszunk. A nagy meleg során 60 percet tudtunk játszani, amiből minimum 40-et mindenki a pályán tudott tölteni. A játék szépre sikeredett, tetszetősen fociztunk, melynek következében szép találatokat értünk el. 



A mérkőzést első harminc perce teljes mértékben a miénk volt. A kezdeti ismerkedés után birtokoltuk a labdát, igyekeztük a földön kihozni, a pálya széle felé gondolkodni benne, sőt helyenként már az oldalváltások is megfigyelhetőek voltak. A gyakorlás ezen peridusában szép gólokat szereztünk átlövés után. 

A második játékrészre a meleg még inkább rányomta bélyegét, így kissé alábbhagyott a lendület. Ennek ellenére játékunk nem változott, sokat támadtunk, volt nálunk a labda jó arányban. A védekező harmadból próbáltunk elkezdeni már a játékot, illetve feladat volt a támadó harmadban az azonnali visszatámadás is. Szépen muzsikált a csapat a gyakorló találkozón, és egyúttal köszönjük a Tápiógyörgye meghívását is! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése