2020. október 19., hétfő

Felnőtt: Hiába egy jó félidő, 40 másodperc után romba dőltünk a második elején

 Vasárnap hazai pályán fogadtuk a feljutásra is esélyes, és a bajnokság egyik legszervezettebb csapatát, a Péceli SSE-t. Sajnos újfent komoly hiányzókkal mentünk bele a mérkőzésbe, és egy meglehetősen zárt, szervezett játék volt a célunk, mely során kontráinkban bízhattunk leginkább. 



A találkozó elején rögtön magukhoz vették a kezdeményezést a lila mezes vendégek, és habár mezőnyben jól járatták a labdát, helyzetig nem igazán jutottak, egy-egy kósza átlövést pedig Oravecz magabiztosan fogta. Az idő előrehaladtával fokozódott a nyomás a mi védő harmadunkban, ám Bottlik révén mégis mi kerültünk ziccerbe, de a végére a lövés gyengére sikeredett. A Pécel rákapcsolt, és a félidő felénél egy kiugratás után Bánfi talált a kapunkba. A félidő hajrájáig igazán komoly helyzet egyik kapu előtt sem adódott, és habár a vendégek mezőnyfölényben voltak, éreztük, hogy akár még komoly keresnivalónk is lehet a találkozón. 

A második játékrész viszont rémálomszerűen kezdődött, hiszen egy rendkívül véleményes (lesgyanús) szituáció után Sik emelte a kapu hosszú felső sarkába a labdát, megduplázva a vendég előnyt. A folytatásban igazából elveszítettük a hitet, a szervezettség felbomlott és valóban az volt a kérdés, hogy mennyi lesz a vége. Lovas duplája és Aczél góljával végül ötgólos vereség lett a vége, ám az első félidő alapján mindez nem volt benne a pakliban. A találkozó során sajnos számtalan sárga lapot összegyűjtöttünk, de nem mehetünk el szó mellett a rendkívül érdekes felfogásban, és meglehetősen gyerekesen viselkedő játékvezetői hármas mellett, akik a mérkőzés végén számtalan esetben döntöttek rosszul, hol a Pécel, hol pedig a mi kárunkra. 

Tápiószőlős KSE 0-5 Péceli SSE (0-1)
Gólszerző(k): Lovas 2, Sik, Bánfi, Aczél 

Mindezek mellett a vendégek teljesen megérdemelten nyertek otthonunkban, jóval szervezettebb csapat voltak, és tudatos játékuk felőrölt minket teljesen. A forduló számos meglepetést, érdekes eredményt tartogatott, és a tabella is kezd igencsak kettészakadni. 

A forduló további eredményei:
Abonyi KID FC 4-4 Dány KSK
Ecser SE 3-2 Úri KSK 
Sülysápi SE 1-2 Nyáregyházi SK
Tápiógyörgye KSK 0-7 Galgahévíz SK
Zsámboki SE 1-0 Újlengyeli DSE
SK Tóalmás 4-2 Turai  TC
Újszilvás KSE 1-9 Inárcs VSE


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése