2020. október 13., kedd

U14, U16: Nem a mi hétvégénk volt

 Szombaton a fiatalabb csapatunk utazott Kakucsra, ahol a helyi U14-es csapat ellen próbáltunk meg helytállni, ám igencsak csekély létszámunk, valamint fizikális hátrányunkat nehezen tudtuk kompenzálni. Idősebb csapatunk is hasonló cipőben járt, ahol a Jászberényi SE U16 csapatával szemben csak időközönként tudtuk felvenni a versenyt, és kijött mind a fizikális, mind a játékbéli különbség. 




A fiatalabb csapatunk ahhoz a Kakucshoz látogatott, aki a tabella második helyén állt. Korábban legyőzte már a bajnokság kisebb csapatait, ám az igazi rangadók ezután jönnek számukra. Sajnos a találkozó elejétől ők irányítottak, nekünk elvétve adódtak lehetőséget, és sajnos a legbosszantóbb a gólra kapott gól, melyből minimum 6 volt a találkozó során, így ez leginkább a koncentrációra, a figyelemre és a mentális hibákra enged következtetni. Sajnos a találkozón a két csapat egy pillanatra sem volt egy súlycsoportban, megérdemelten nyertek ilyen arányban a piros-fehér mezesek.

Kakucs KSE 20-0 Tápiószőlős KSE (11-0)
Gólszerzők: Dinnyés 7, Nagy 6, Hajas 3, Sántha 2, Tógyer, Zsolnai


Az U16-os találkozó nem indult jól, 2 perc után hátrányban voltunk. A 10. percben még ziccerlabdánk lehetett volna, ám a rossz döntés után gólt kaptunk, majd a gólra még egyet, mely nagyon megfogott bennünket. Az első félidőben a félpályáig elvétve tudtunk kijönni, sajnos keveset birtokoltuk a labdát, és 9 gólt is kaptunk. A fordulás után kicsit jobb szellemben játszottunk, háromszor kapussal szemben is voltunk, de rossz döntést hoztunk, és végül 13 gólos vereséget szenvedtünk. 

A vereség ellenére abszolút jó találkozó volt, olyan szempontból, hogy megtudtuk, mire a korosztály rangidősei leszünk, milyen minőséget kell képviselni ahhoz, hogy meghatározó, bajnokaspiráns csapat legyünk. 

Tápiószőlős KSE 0-13 Jászberényi SE (0-9)
Gólszerzők: Kökény 5, Nagy 5, Váradi 2, Farkas


A folytatásban a fiatalabb csapatunknak jönnek azok a mérkőzések, melyek a mi súlycsoportunk, és sokkal nagyobb esélyünk van arra, hogy mosolyogva hagyjuk el a pályát, no meg talán egy kis sikerélménnyel, idősebb csapatunk számára pedig egy derbi következik, azt követően pedig a tabellán mögöttünk lévőkkel zárjuk a szezont. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése