2020. október 1., csütörtök

U14: Festői környezetben győztünk!

 Kedden délután lépett pályára U14-es csapatunk, akik a bajnokság két legjobb csapatával az FC Dabassal és a Szanda Focisuli mérte össze tudását, majd jöhetett a Dabas-Gyón elleni találkozó idegenben. 



A mérkőzés elejétől fogva végig nagyon nyílt volt a játék, és habár mindkét védelem gólképes volt eddig, ezen a játéknapon nem a gólok voltak dominánsak a találkozó során. Rengeteg szép támadás volt mindkét csapat részéről. A hazaiak szereztek vezetést, de Kézér majd Bodor góljaival átvettük a vezetést az 56. percben. 

A találkozó záró része nagyon izgalmasra sikeredett. Előbb egyenlített a hazai csapat, majd Szrapkó Dominik fejezett be egy támadást góllal, ezzel újra mi álltunk nyerő pozícióba. A derbi utolsó pillanataira is maradt egy gól, méghozzá Szrapkó volt újra eredményes, egy csodás szóló végén bal lábbal talált a kapuba. 



A győzelem ízét megérezve várhatjuk a hétvégi, Kincsem Lovaspark elleni mérkőzést, mely nem lesz ilyen egyszerű, ugyanakkor elismerésre méltó a hozzáállás, a játékhoz való alázat, és az, hogy sokszor az alkatilag nagyobbak ellen is képesek a fiúk felvenni a harcot. 


Dabas-Gyón FC 2-4 Tápiószőlős KSE



A forduló további eredményei: 

 Szentmártonkátai KSE 0-16 FC Dabas 

Tápiószecső FC 10-0 Táborfalva KSE 

Kincsem Lovaspark 3-4 Szanda Focisuli 

Az Üllő DSE - Aranyszarvas találkozó később lesz lejátszva, míg a Kakucs KSE szabadnapos. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése