2020. október 21., szerda

U14, U16: Egy sima, egy fordított

Mindkét bajnokságban szereplő csapatunk pályára lépett az elmúlt hétvégén. Ezúttal a fiatalok hozták a kötelezőt, ám az idősebbek a második félidőben mintha pályán sem lettek volna. 





Vasárnap az U14 fogadta a Szentmártonkáta csapatát. A találkozóra jó előjelekkel készülhettünk, hiszen az eddig pont nélkül álló csapat ellen jól tudtunk felállni. A kezdés nem volt álomszerű, a gyors vendég gól felébresztette a csapatot és Szrapkó Dominik mesterhármasával fordítani tudtunk, és végül magabiztosan tartottuk itthon a három pontot. 

Tápiószőlős KSE 3-1 Szentmártonkátai KSE 
Gólszerzők: Szrapkó D. (3) ill. Diószegi

Idősebb csapatunk egy nappal korábban, szombaton fogadta a jó erőkből álló Újszász csapatát. Ez a találkozó sem a mi álmaink szerint kezdődött, de Alföldi, Kukléta és Nagy góljaival fordítottunk. A félidő vége előtt még egyszer betaláltak a vendégeink. A fordulás után minden megváltozott, ellenfelünk végig csapatként funkcionálva, háromszor is a kapuba talált, míg mi ezalatt egymásért sokszor nem küzdve, a saját kardunkba dőltünk, főként miután döntetlen állásnál hibáztunk a tizenegyespontról. Egy döntetlenszagú találkozón, végül 3 gólos vereséget szenvedtünk. 




Tápiószőlős KSE 3-6 Újszász VVSE 
Gólszerzők: Alföldi, Kukléta, Nagy ill. Raffael (2), Tóth (2), Rézsó, Kerékjártó


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése