2020. október 28., szerda

U14: Vegyes érzelmeink lehetnek a szomszédvári mérkőzés után

 A hétfői napra korábban már eltolt mérkőzést pótolta be az U14-es korosztályos csapatunk, méghozzá a szomszédos Tápiószentmártonban, az Aranyszarvas SE otthonában. A remek műfüves pályán a kiélezett mérkőzést az a csapat nyerte meg, amelyik jobban koncentrált, és hibáit lefelé redukálta. 




A találkozó számunkra indult jól, ugyanis Szrapkó D. egy szép támadás végén már 3. percben vezetést szereztünk, s legalább ilyen gyorsan egyenlített ellenfelünk is, amikor Varró talált a kapunkba egy remek lövésből. A folytatás nagy mezőnymunkát hozott, igazán nagy fölénybe egyik csapat sem került, de a találkozó 20. percében Tóth rúgta be a hazai előnyt jelentő második ASE gólt. A félideig nagyon nem változott a játék képe, ahogy az eredmény sem. 

A második játékrészben picikét bátrabban támadott mindkét fél, aminek rövid idő után meg is lett az eredménye, ugyanis Mózes gólja után Kézér villant és durrantott is a 'mártoni kapuba kétszer. Az utolsó tizenöt percre döntetlen állással fordultunk, és végig egy nyílt játékot követően Szabó valamint Tóth góljaival a helyzeteivel jobban sáfárkodó hazai együttes örülhetett a győzelemnek a találkozó végén. 


Aranyszarvas SE 5-3 Tápiószőlős KSE (2-1) 
Gólszerzők: Tóth (2), Szabó, Mózes, Varró ill. Kézér (2), Szrapkó 

A forduló további eredményei:
Tápiószecső FC 4-3 Szentmártonkátai KSE
Üllői DSE 3-7 Kincsem Lovaspark SE
Dabas-Gyón FC 0-11 FC Dabas
Kakucs-Táborfalva (később)
A Szanda Focisuli SE szabadnapos volt. 

A folytatásban három találkozónk lesz, melyből szeretnénk a lehető legtöbbet kihozni, elsőként a Tápiószecsőt fogadjuk október 30-án, majd utazunk a még pont nélkül álló Táborfalvához, és november közepén fogadjuk az Üllő csapatát. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése