2020. október 5., hétfő

Felnőtt: Újabb keserű mérkőzés

 Vasárnap hazai környezetben fogadtuk a dobogós reményeket dédelgető Sülysápi SE csapatát. A mérkőzésen végig domináló vendég együttes magabiztosan zsebelte be a három pontot. 



Nehéz helyzetben lévő csapatunkat az sem segítette a mérkőzés előtt, hogy számos félig egészséges játékossal a keretben kellett felállnia a jó erőkből álló ellenfél ellen, de ennek ellenére az első húsz perc kiegyenlített volt. A sok kemény belépővel tarkított mérkőzésen végül egy védelmi megingás után Béres átadását Vasadi tette a kapunkba, majd az utolsó negyedórában előbb Szűcs, később Béres vette be a kapunk. Teljesen szétesett csapat benyomását keltettük ekkor. 


A fordulás után sem változott sokat a helyzet, sőt. Ellenfelünk ránk erőltette akaratát, 6 perc után újabb gólt szerzett. Az utolsó harminc perc csupán formalitás volt, igaz hogy több alkalommal is megszerezhettük volna a becsületet jelentő gólt, de sajnos a kapu előtt be vagyunk oltva gól ellen úgy néz ki. A 81. percben Béres kialakította az 5-0-ás végeredményt, ám az utolsó 3 perc még ennél is szörnyűbbre sikeredett, ugyanis előbb Lázók majd Mészáros kapott piros lapot, és vélhetően hosszabb időre eltiltást. Szegény embert még az ág is húzza, szokták mondani. 


A folytatásban az 1 pontot gyűjtő Úri KSK csapatához látogatunk vasárnap, s hogy milyen összeállításban tudunk pályára lépni, még nagy kérdőjel számunkra is. 


Tápiószőlős KSE 0-5 Sülysápi SE (0-3)
Gólszerzők: Béres K. (2), Vasadi, Szűcs, Béres B.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése