2020. október 30., péntek

U16: Szép győzelem a hétközi mérkőzésen

 Szerdán pótolta a korábban a vendég csapatnál fellépő koronavírus okozta házi karanténok miatt elhalasztott mérkőzését az U16-os csapatunk. Az elmúlt találkozók sikertelenségét, és formáját mutatja, hogy 50 másodperc után hátrányba kerültünk, de végül 10 gólos diadalt arattunk.


A mérkőzés nem indult jól a mi szempontunkból, hiszen egy felelőtlenül elpasszolt labda után Szöllősi ugrott ki és talált a kapunkba. Nem tört össze a gól minket, de lelkesített a vendégeket. Volt egy pár perces hatásszünet, de szerencsére átvettük a mérkőzés irányítását, Horváth révén aktívak voltunk az ellenfél kapuja előtt és viszonylag gyorsan egyenlítettünk, sőt fordítottunk is. A folytatásban már könnyebb, nyugodtabb játékra váltottunk, és ezúttal hátul kellően fegyelmezettek is voltunk. Szép támadásokat, és jó befejezéseket hozott az első félidő, ahonnan 7-1-es előnnyel mehettünk pihenőre. 



A második játékrészben alábbhagyott a koncentráció és a fegyelmezettség, ez főként annak is betudható, hogy ellenfelünk két játékosa is idő előtt elhagyta a pályát. További hat gólt szereztünk a találkozón, de az utolsó negyed bosszantóra sikerült, a hozzáállást illetően. A találataink között akadt bőven szépségdíjas találat, illetve az egymás kiszolgálását tekintve remek emberi erények is megmutatkoztak a gyerekeknél, s mindez talán az eredménynél is fontosabb.

Tápiószőlős KSE 13-3 Martfűi LSE (7-1)
Gólszerzők: Kukléta (7), Kézér (2), Horváth (2), Nagy, Alföldi ill. Szőllősi (3)

Szombaton, hazai környezetben zárjuk a felemásra sikeredett őszt, méghozzá a Tiszaföldvár ellen, akik három egységgel állnak előttünk, és egy esetleges pontszerzéssel közel tudnánk magunkhoz tartani akár még a dobogó legalsó fokát is. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése