2020. október 15., csütörtök

Hírek a Bozsik korosztályokról


Az elmúlt időszakban kevesebb hír jelent meg a fiataljainkról, így most az elmúlt két hét eseményeit szeretnénk összegezni. Valamennyi csapatunknak Ceglédre kellett menni, hogy a második valamint a harmadik Bozsik fesztiválon, és tornán részt vegyen. 




Október 4-én, vasárnap a fiatalabb korosztályos csapataink utaztak (volna) Ceglédre, hogy a második Bozsik fesztiválon is eleget tegyenek a kötelezettségeknek, ám ez csupán az U7-es csapat esetében valósult meg, mivel az idősebbeknél sok volt a beteg, valamint számos játékosunk táncgálán vett rész, így a fegyelmi bizottság írásbeli figyelmeztetésben részesítette klubunk. Az U7-esek közül Vágány András bizonyult a legügyesebbnek a játéknapon, de mindenki részesült a szokásos csoki és üdítőjutalomban. 




Október 11-én szintén vasárnap pedig az U11-es és az U13-as korosztályé volt a főszerep. Mindkét csapatunk hagyta el győztesen a pályát a torna során, ám azt látjuk, hogy van még mit tanulni, valamint szeretnénk, ha újfent szebb létszámmal tudnánk az ilyen eseményeken megjelenni. Az U11-es korosztály legjobbja ezúttal .... volt, míg az U13-ban .... érdemelte ki az oklevelet és a plusz csokoládét. 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése