2020. február 21., péntek

Hétvégi beharangozó

Elkezdődik a bajnokág a Pest megyei III. osztály, Keleti csoportjában szereplő felnőtt csapatunknak, megyei döntőt játszik hétvégén az U15-ös korosztállyal. U7-es csapatunk Ceglédre utazik egy Farsang kupára, míg az U11 és az U13 a kötelező téli - harmadik - Bozsik tornán szerepel majd, szintén Cegléden.

Galgahévízen kezdi meg felnőtt csapatunk tavaszi szereplését. A felkészülés rendkívül nagy hullámvasút volt, míg az edzőmérkőzések sem adnak okot túl merész álmokat szőni. A tavaszi szezonra elveszítettük Görbe Istvánt, aki térdszalag szakadást szenvedett, hasonló problémákkal küzd Bujdosó Gábor is. Varga Sándor szünetelteti pályafutását, Bató Erik távozott, de néhány fiatal csatlakozott hozzánk, akik korábban végigjárták a szamárlétrát egyesületünkben. Ellenfelünket a szezon első mérkőzésen ugyan 7-1-re legyőztük hazai környezetben, de akkor alaposan megtizedelt volt a csapatuk. A 11. helyezettet fogadja a 12., méghozzá vasárnap 14 órai kezdéssel.




Galgahévíz SK - Tápiószőlős KSE  
2020. február 23. 14:00, Galgahévíz
Aszódi Csaba, Laczkó Zoltán, Laczkó Georgina










U15-ös csapatunk a Futsal7vége négyes döntőjébe kvalifikálta magát múlt hétvégén Mogyoródon. Ellenfelünk a Kartal SE lesz, akikkel kétszer kell majd összecsapni - először 13:00-kor, majd a Nagykáta-Dunaharaszti mérkőzés után újból, 14:30-kor. A két mérkőzés alapján jobbik csapat a döntőbe kerül, és a bajnoki címért játszik, míg a vesztes bronzmérkőzésen gyűjtheti be az érmét. Amennyiben mindkét csapat egy-egy alkalommal nyerne, úgy a gólarány sorolna, míg azonos gólarány esetén 6 méteresekkel dőlne el, hogy melyik a jobb alakulat.




Tápiószőlős KSE - Kartal SE 
2020. február 23., 13:00 Törökbálint



Kartal SE - Tápiószőlős KSE 
2020. február 23., 14:30 Törökbálint 


Futó Tamás, Molnár Csaba, Dévényi Balázs





U11-es és U13-as csapataink szintén vasárnap játszanak majd az OTP Bank Bozsik programjának, téli, 3. fordulójában, méghozzá a teremben. Az elmúlt hónapokban minden alkalommal volt egy-egy esemény Nagykőrösön, valamint Abonyban, és most a Cegléd rendezi meg tornát. A játék örömén kívül remek lehetőség, hogy gyakoroljanak a fiúk és lányok olyan dolgokat, amiket edzéseken próbálnak elsajátítani.



U11-es Bozsik torna
2020. február 23., 9:30, Cegléd

U13-as Bozsik torna
2020. február 23., 15:30, Cegléd



U7-es gyermekeink vasárnap kora délelőtt játszanak majd szintén Cegléden, egy - jobbára a Bozsikos ellenfelekkel - úgynevezett Farsang kupát. Az ellenfelek között szerepel a házigazda Cegléd, a Nagykőrös, az Abony és a Tápiógyörgye. Valamennyi gyermek fog jutalomban részesülni, ezzel is erősítve bennük a sportág megszeretését. 

U7-es Farsang Kupa
2020. február 23., 8:30, Cegléd


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése