2020. február 25., kedd

U7: Farsang-kupán jártunk, Cegléden

Vasárnap kora délelőtt a ceglédi Gál József Sportcsarnok adott otthont a környékbeli klubok fiatal gyermekeinek farsangi tornájának. A Cegléd, az Abony, a Tápiógyörgye és a Nagykőrös csapatai vettek rész a jobbára Bozsikos szabályok, keretek szerint rendezett mini játékreggelen.

Fiatal, és rendkívül koedukált csapatunk ezúttal csak gólokat szerzett, győzelmeket nem, de ennek ellenére igencsak nagy élménnyel zárták a tornát. Habár a győzelem nem jött össze, nem mosolygó, búslakodó arc aligha volt a sportcsarnokban. Nagy élmény volt, hogy olyanok is parkettra tudtak lépni, akik korábban még igazolások hiánya miatt nem, vagy éppen keveset.



A benti lehetőségeknek köszönhetően egyszerre két pályán játszottak a fiatalok 10-10 perces mérkőzéseket, ahol a könnyített futsal labdának köszönhetően sokat lehetett ügyeskedni azzal. A közel 70 perces esemény legjobb tápiószőlősi játékosa ezúttal Kiss Hanna lett, aki szeptember óta látogatja aktívan edzéseinket. A leányzó mellett valamennyi gyermek jutalomcsokit és üdítőt kapott, ezzel is erősítve a pozitív hatást a sportág iránt.



Az eseményről készült videós összefoglaló ide kattintva elérhető, benne Pintér István szervező értékelésével.



Egyesületünket az alábbi gyermekek képviselték: Dömők Flóra, Perjési Szabina, Kiss Hanna, Kiss Ármin, Visnyei Bence, Visnyei Barnabás

A jövő Ti vagytok! Csak így tovább!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése