2020. február 6., csütörtök

U11: Befejeztük a futsal7végét

Szombaton délelőtt a II.-es csapatunk, míg délután az I.-es csapat utazott Kókára, hogy utolsó három mérkőzését is lejátssza az idei futsal időszakban.

II.-es csapatunk elsőnek a Maximo-KVSE ellen játszottak. Egy nagyon kiegyenlített találkozón ugyan vereséget szenvedtünk, de pozitívum, hogy végig mérkőzésben voltunk, és nagyon közel voltunk a pontszerzéshez. Az utolsó nyolc percben mindent megtettünk az egyenlítésért, de sajnos nem jött össze, pedig még a kapufát is eltaláltuk.

Következhetett az Isaszeg elleni mérkőzés, avagy a nyeretlenek csatája. Mezőnyben maximálisan rendbe volt csapatunk, de hátul két ízben is nagy hibát követtünk el, amit ellenfelünk kihasznált. Ezúttal még a kapuba sem tudtunk betalálni, és végül négy gólos vereséget szenvedtünk.

Utolsó találkozón a Kerepes, a tabella 2. helyezettje jött szembe. Az első tíz perc még abszolút rendben volt, noha már ekkor is három gólos hátrányban voltunk, de Bodor szép gólokat szerezve visszahozta a csapatot a találkozóba. A mérkőzés második és harmadik harmadára szétestünk, és ellenfelünk nagyon élvezte, hogy különösebb ellenállás nélkül rúghatott, közel 15 gólt.

TKSE II. 2-3 Maximo-KVSE (Bodor Gergő, Safranyik Máté)
TKSE II. 0-4 Isaszeg Bázis SC
TKSE II. 2-14 Kerepesi VSE (Bodor Gergő 2)



Délután jöhetett az egyes csapatunk, akik a tabella elejéhez tartozó csapattokkal mérkőztek meg ezúttal.

Először a Kistarcsa volt az ellenfél, akik pontveszteség nélkül nyerték az alsóházat. A félidőben három gólos hátrányban voltunk, mely többnyire az álmoskás kezdésnek tudható be. A második félidő épp ellentétesen kezdődött, előbb Petrás majd Strohmayer góljával újra nyílt lett a mérkőzés. Annyira mentünk előre, hogy hátul ezúttal nyíltabbak lettünk, és újra több gólos kistarcsai előny volt. Végül Koncz gólja szépségtapasz volt a 6-3-ás mérkőzésen.

Következett egy másik nagyon jó csapat elleni mérkőzés, méghozzá az Ikarus elleni. A forgatókönyv nagyon hasonló volt. Három gólos hátrány után mi is megérkeztünk a pályára, és előtt Koncz szépített, majd Petrás góljaival újból döntetlent mutatott az eredményjelző. A végén pedig az Ikarus vitte be a győztes találatot ezen a magas színvonalú, fordulatokkal tarkított mérkőzésen.

A bajnokság utolsó találkozóján a Zsámbokkal játszottunk. Szerettük volna szépen zárni, így mindent megtettünk a győzelemért, az elejétől fogva támadólag léptünk fel, melynek eredménye Petrás és Strohmayer gólja volt. Az előnyt birtokában nyugodtan játszottunk, de újabb gólokat csak a mérkőzés végén szereztünk, előbb büntetőből, majd egy cselsorozat végén szerezte meg 28. (!) találatát Petrás Máté. Ezzel végül az alsóház gólkirálya is lett.

TKSE I. 3-6 Kistarcsa VSC (Petrás Máté, Strohmayer Márk, Koncz Dávid)
TKSE I. 3-4 Ikarus BSE (Petrás Máté 2, Koncz Dávid)
TKSE I. 4-0 Zsámbok SE (Petrás Máté 3, Strohmayer Márk)


A futsal7vége utolsó fordulója után elégedetten nyugtázhattuk, hogy habár az eredményeink nem is voltak mindig a legjobbak, de rendre 12-13 gyermek elegendő időt töltött a pályán ahhoz, hogy tavasszal kompaktabb csapat legyünk. Sajnos a II. csapatunknak nem sok babér termett, míg I.-es csapatuk habár versenyben voltunk a felsőházért, végül csupán vigasztalódhattunk az alsóházban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése