2020. február 13., csütörtök

Közelednek a bajnokságok, itt a tavaszi versenynaptár!

Az elmúlt hetekben, hónapokban jobbára a termi időszakkal, a futsallal foglalkoztunk, de a jobb idővel illetve a tavasz közeledtével kezdődnek majd a nagy pályás bajnokságok, továbbá előbb az U11-13 számára az OTP Bank Bozsik programja, míg idővel a fiatalabbak fesztivál jellegű játék megszerettetése is.

Elsőként felnőtt csapatunk bajnoksága rajtol el, akik Galgahévízre látogatnak február 23-án, majd egy héttel később hazai pályán fogadjuk a mumusnak számító Dány csapatát.

Február utolsó napján U16-os csapatunk is megkezdi tavaszi szereplését a bajnokságban, méghozzá a szomszédos Aranyszarvas otthonában, de előtte még Mogyoródon a futsal7vége négyes döntőjébe jutásáért kell helytállnia a fiúknak.

Március 9-én sportorvost fogadunk, aki elvégzi majd a félévente szükséges vizsgálatokat.

Március 14-én nagy nap lesz! Nemcsak a szomszédvár, Újszilvás elleni derbi napja, hanem az éves jótékonysági bálunk is ekkor lesz.

Március közepe táján, elkezdődik az U17-es futsal csapatunk tavaszi bajnoksága, rögtön egy rangadóval, a Kincsem Lovaspark ellen.

Március 22-én az U11-13, míg 28-án az U7-9 számára indul majd a Bozsik program.





Az április és a május is rendkívül eseménydús hónapnak ígérkezik, s vélhetően pozitív szájízzel zárhatjuk majd le az évet május 31-én.

Nyárra pedig ismét tervezünk ezt-azt! Megéri velünk tartani!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése