2020. február 28., péntek

Hétvégi beharangozó

Hazai pályán is bemutatkozik a tavaszi szezonban a felnőtt gárda, míg idegenbeli mérkőzésekkel kezd az U16 és az U14. Ez vár ránk a hétvégén.

Felnőtt csapatunknak nem indult jól a tavasz, habár becsülendő, hogy két gólos hátrányból felállt, de a pontszerzés nem jött össze a nyitófordulóbeli ellenfelünk, a Galgahévíz ellen. Jóval keményebb dió vár ránk ezúttal, hiszen a bajnoki címre törő Albertirsát hazai pályán két vállra fektető Dány KSK csapata látogat hozzánk. Az elmúlt években nem túl sok babér termett a nekünk a jól szereplő dányiak ellen. Az ősz során 0-2-es állásról veszítettünk 6-4 arányban, míg az előző évadban hazai pályán 2-3, idegenben 7-2-es verést mért ránk a zöld-fehér csapat. Remélhetőleg nem fogunk ellenük újabb gólcsatát játszani, vagy ha úgy is alakul, ezúttal mi jövünk ki jobban, megtörve a hosszú idő óta tartó rossz sorozatot.










2020. március 01., vasárnap
14:00, Tápiószőlős 

Játékvezető: Kiss Tibor Zoltán
Segítői: Dankó Attila, Oláh Attila



Szombaton a szomszédos Tápiószentmártonban, az Aranyszarvas SE ellen rajtol az U16-os csapatunk. Hogy mit lehet várni, az sajnos elég nagy homály fedi, ugyanis a mérkőzés előtt csupán két szabadtéri edzésen vettek részt, de a futsal7vége U15-ös négyes döntőig menetelő csapat gerince az nagy pályán is azonos. Remélhetőleg sikerül átkapcsolni az agyakat minél gyorsabban a tavasz során, és mihamarabb formába lendülni. A bajnokság első fordulójában a 9 fővel kiálló ellenfél ellen végig irányítva, 8-1-es győzelmet arattunk, de ez nagyon más találkozó lesz. Az U15-ös bajnokságban szintén az Aranyszarvas ellen játszottunk, és egy számunkra rendkívül rossz mérkőzésen 2-0-ás vereséget szenvedtünk. Reméljük ezúttal több pontot szerzünk, mint a 11 hónappal ezelőtti látogatás alkalmával.

2020. február 29., szombat 
10:00, Tápiószentmárton
Játékvezető: Berendi Tamás Csaba 
Segítő: Molnár Adrián



U14-es csapatunk is elrajtol a hétvégén, méghozzá a Törtel KSK otthonában. A jelenleg kilenc egységgel ötödik csapatunknak mindenképpen győznie kell majd ahhoz, hogy ragadjon az előttünk álló Nagykáta, Újszilvás duóra, és megpróbáljon végig versenyben maradni a dobogóért folytatott küzdelemben. A  jelenleg 0 pontos Törtel viszont nem tűnik könnyű diónak, hiszen valamennyi mérkőzésen javuló tendenciát mutatott az őszi idényben. A legtöbb gólt ellenük szereztük, szám szerint 16-szor köszöntünk be. Reméljük az őszi idény gólkirálya, Horváth István tavasszal is jó formában játszva gólokkal tudja segíteni a csapatot, és a végén szép sikerrel zárni az idényt. Ehhez az első lépést vasárnap teheti meg a csapat, Törtelen. 

2020. március 1., vasárnap 

14:00, Törtel
Játékvezető: Kun Attila  
Segítő: Józsa Ferenc

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése