2020. február 6., csütörtök

U13: A középmezőnyben végeztünk

Vasárnap napközben a közeli Nagykátára utazott az U13-as csapatunk, hogy utolsó három mérkőzését is megvívja, és összemérje erejét (sorrendben) a Zsámbok, az Újlengyel és a Pilis csapatával. Igencsak felforgatott és megfiatalított csapattal utaztunk, hiszen 3 2009-es születésű gyermek is felkerült az idősebbek közé.

Első találkozón a későbbi alsóházi győztes Zsámbok ellen játszottunk. Rendkívül izgalmas találkozón, sok helyzetet kialakítva, de sajnos valamennyit elpuskázva játszottunk 6-2-es vereséget. Játékban helyenként fel is vettük a versenyt a rendkívül ügyes csapat ellen. Gál révén szép gólokat szereztünk, de mindez kevés volt ahhoz, hogy érdemben tartsuk a lépést ellenfelünkkel.

Második mérkőzésen az Újlengyel jött szembe. Igyekezünk iramot diktálni, sőt többször is helyzetbe kerültünk, de vagy az ellenfél kapusa védett nagyot, vagy mi hibáztunk óriásit. Meg is bosszulta magát, hiszen ellenfelünk két szépen végigvitt támadással már előnybe is került. A második félidőben mindent egy lapra téve támadtunk, és előbb Petrás emelte át ragyogóan a labdát a kapus felett, majd Kézér rúgta el alatta a golyót a kapuba. Az utolsó percben is megvolt a lehetőségünk a győztes gól bevitelére, de nem jött össze.


A futsal7vége utolsó találkozóján pedig a Pilis csapatával mérkőztünk meg. Már az első percben hátrányba kerültünk, és ellenfelünk folyamatosan növelni is tudta azt. Habár előbb Petrás, majd Gál révén vissza tudtuk jönni a mérkőzésbe, végül a pilisi csapat mattot adott a mérkőzés vége előtt 5 perccel.

TKSE 2-6 Zsámbok SE (Gál Bence 2)
TKSE 2-2 Újlengyel (Petrás Máté, Kézér Csaba)
TKSE 2-5 Pilisi LK (Petrás Máté, Gál Bence)

Összességében az alsóház 4. helyén végeztünk 7 pontot szerezve, mely kicsit jobb odafigyeléssel, nagyobb akarattal és helyzetkihasználással szebb is lehetett volna. Pozitív, hogy a fiatalok közül többen is lehetőséget kaptak a bizonyításra, és éltek is vele. Február 23-án még a ceglédi teremben játszunk egyet a téli Bozsik torna alkalmával, majd készülünk a tavaszra, és az U14-es bajnokságra, mely március közepe felé kezdődik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése