2020. szeptember 14., hétfő

Harmadik vereségünket szenvedtük el

 Vasárnap lépett pályára felnőtt csapatunk, akik ezúttal Galgahévízre utaztak. A körülmények nem voltak a legideálisabbak, ugyanis mindösszesen 11 fővel tudtunk kiállni a mérkőzésre, s közte is volt bőven sérüléssel bajlódó játékos.




A körülmények ellenére minden esélyünk megvolt, hogy az eddig pont nélkül álló csapat ellen is bizakodóak legyünk. Jól indult a találkozó: Gonda hozta helyzetbe Lázokot, aki 8 méterről a kapust találta mellbe. A folytatásban nagy mezőny munka volt, ám igazán nagy helyzetek a mi kontráink végén akadtak. Hátul egy-egy hiba után volt lehetősége a hazai csapatnak, de szerencsére ez a mérkőzésen kevésbé volt jellemző. Szinte kezdtük átvenni a mérkőzés irányítását, amikor Movik szabadrúgása után egy kavarodást követően Varga talált a kapunkba. Az utolsó része a félidőben csapnivalóan zárult, de végül maradt az egy gólos hazai vezetés. 


A folytatásban hiába változtattunk csapaton belül is többször, az 50. percben egy bal oldali beadás után Nyárádi duplázta meg a hazai előnyt. Habár a mérkőzés utolsó 30 perce a miénk volt, helyzeteket dolgoztunk ki, több ízben még az üres kaput sem sikerült eltalálni. Sajnos az volt az érzésünk hogy reggelig játszva sem találunk a kapuba, s mindez a 88. percben változott meg, Ifj. Gál szögletében Bujdosó ért oda és tessékelte a labdát a kapuba. A folytatásban volt labdánk a pontszerzésre, de hibáztunk a kapu előtt. 


Minden összegezve elmondható, hogy egy nyerhető találkozón szenvedtünk vereséget, mely azért is fájó, mivel visszakerültünk a tabella alján levő csapatok közé, és törhetjük a fejünk tovább, hogy mikor lábalunk ki ebből a negatív spirálból. Folytatás vasárnap, a Tóalmás ellen, hazai pályán 16 órától. 



A forduló további eredményei:

Sülysáp SE 2-1 Abonyi KID FC 

Péceli SSE 3-1 Tápiógyörgye KSK

Nyáregyházi SK 6-2 Zsámbok SE 

Dányi KSK 4-0 Újlengyeli DSE

Inárcs VSE 9-3 Úri KSK 

Turai TC 3-0 Ecser SE

SK Tóalmás 0-1 Újszilvás KSE

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése