2020. szeptember 30., szerda

U16: Nyert állásból vesztettünk Tápiógyörgyén

 A megszokottól eltérően vasárnap játszott U16-os csapatunk, és ezúttal nem túl távoli, ismeretlen csapat ellen, hanem a szomszédos Tápiógyörgyére utaztunk. A találkozót mindkét csapat pontveszteség nélkül várta, a különbség csupán annyi volt, hogy a hazaiak már három találkozón voltak túl. 



A mérkőzésen az első perctől kezdve nagy küzdelem volt, és rendkívül jó kis párharcok jelentek meg a pályán. Az első negyedóra végén egy szép támadás után Horváth kapott egy kiugratást, és talált a kapuba elrúgva a kapus mellett a játékszert. A folytatásra továbbra is nagy mezőnyharc volt jellemző, talán a következő gólhoz a hazaiak álltak közelebb, de Szrapkó magabiztosan állt a kapuban. 

A második félidőben aztán tovább tudtuk növelni előnyünket, egy gyors kontra végén szintén Horváth talált a kapuba, és a mérkőzés utolsó harmadát 0-2-es előnyből várhattuk. Ám sajnos mentálisan ekkor megtörtünk, és előbb Magony szépített, majd rá két percre Seres talált spiccel a kapunkba. Az utolsó húsz percben lényegében bármelyik csapat megnyerhette volna a mérkőzést, a hazaiak veszélyeztették többet a kapunkat, de a kontráinkban volt mindig veszély, sőt talán egy ízben a játékvezető sípja is néma maradt. A 86. percben aztán Magony újból betalált a kapuba, kialakítva ezzel a 3-2-es végeredményt. 

Tápiógyörgye KSK 3-2 Tápiószőlős KSE (0-1)
Gólszerzők: Magony (2), Seres ill. Horváth (2)

A következő mérkőzéseken nem kell sokat utazni, ugyanis a következő három hétben hazai pályán fogunk játszani, sorrendben a Martfű, a Jászberény és az Újszász csapatai ellen. Amennyiben jól jövünk ki ezekből a találkozókból, szinte biztos, hogy versenyben tudunk maradni a dobogós helyekért. 

A forduló további eredményei: 
Tiszaföldvár VSE 9-0 JVSE Rosenberger
Újszász VVSE 4-1 Rákóczifalva SE 
Tószeg KSE 1-10 Jászberényi SE 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése