2020. szeptember 25., péntek

Egyénileg is dolgozunk játékosainkkal

 A járványhelyzet utáni újraindulást követően első körben szűkebb csoportokat alakítottunk ki, mely az akkori járványhelyzethez volt aktualizálva. Az akkori edzések, és a korábbi közös munka után eldöntöttük, hogy folytatjuk a korábban megkezdett kiscsoportos edzéseket. 



Első körben a mezőnyjátékosokra vonatkozó egyéni és kiscsoportos edzések indultak el, melyeket Németh István koordinál. Az edzések fő részében a jelentkezőkhöz mért feladatok vannak összerakva, mely a kognitív képességek fejlesztése mellett a fitnesz, az alap állóképességet is bőven megdolgozza, sőt a kapu előtti munka sem marad ki sohasem. Amennyiben felkeltette érdeklődésed, keresd fel az edzőkollégád. 



A kapusedzések viszonylag szűkebb rétegre vonatkoznak, de Mózes Pál hetente dolgoztatja a fiatal kapusokat, az egyszerű kapusiskolától kezdve, az idősebb korosztályoknak szükséges elemző-, és hibajavító edzések is bőven előfordulnak. Szinte valamennyi kapusunk megfordult már az edzésen, és láthatóan edzésről, edzésre labda biztosabban nyúlnak a játékszerhez kapusaink. A kisebb korosztályok számára, ahol még nem igazán alakultak ki a posztok is ajánlani tudjuk az edzéseket, keressék bátran Pali bácsit! 


Munkásságunk eredményeit mi sem bizonyítja jobban, mintsem a 16 esztendős Oravecz Kristóf, aki rendre bizonyít felnőtt csapatunk kapujában, valamint a korábban közzétett kikerülő játékosok is rendre jelen voltak a már közel másfél éve tartó egyéni edzéseken.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése