2020. szeptember 21., hétfő

U14: Még csütörtökön játszottunk a Szandával

 Csütörtökre közös megegyezéssel - ám a vendégek kérésére - előrehoztuk a soros bajnoki mérkőzésünk. Az első forduló nagyarányú veresége után, nem volt könnyebb dolgunk, hiszen a Dabast is legyőző Szanda Focisuli jött hozzánk. 



A mérkőzésre már jóval nagyobb létszámmal és szervezettebb játékkal léptünk fel, ám gyors gólt rúgtak a vendégek, egy átlövés után. Ezt követően habár ők birtokolták többet a labdát, kimondottan nagy gólhelyzetbe egyik csapat sem került, ám a negyedóra végén megduplázta előnyét a piros mezes csapat. Felbátorodott néha-néha csapatunk, át is mentünk védekezésből támadásba, de vendégeink remekül felkészített csapat voltak, és további két gólt szereztek az első félidőben. 

A második játékrész már szorosabb volt, ám akárhányszor elkezdtünk volna bátrabban felmenni és támadni, gólt kaptunk. Hiába voltak jó periódusaink, vendégeink rendre góllal tudták megbüntetni hibáink, figyelmetlenségeink. Összességében pozitív, hogy a második félidőben is partnerei tudtunk maradni ellenfelünknek, de a szerzett gólig még most sem sikerült eljutni. 

Tápiószőlős KSE 0-7 Szanda Focisuli SE (0-4)
Gólszerzők: Fricz M (2), Szabó G. (2), Boros D. (2), Molnár B 

Már a bajnokság elején két topcsapattal mérhettük össze tudásunkat, és láthattuk azt, hogy hova is kell majd eljutni 2-3 év múlva. Fiatal csapatunk habár nem túl sikeresen rajtolt, de vannak biztató szakaszaink a mérkőzéseken, amikre a továbbiakban építeni lehet, és ezeket minél hosszabb időre kitolni. 

A forduló további eredményei: 
FC Dabas 5-1 Kincsem Lovaspark SE
Aranyszarvas SE 2-6 Tápiószecső FC
Kakucs KSE 8-2 Üllői DSE
A Táborfalva-Szentmártonkáta mérkőzés elmaradt, míg a Dabas-Gyón szabadnapos volt. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése