2020. szeptember 5., szombat

Hétvégi beharangozó

 Elindul az utánpótlás szezon is, Rákóczifalvára és Dabasra utaznak fiataljaink, felnőtt csapatunkra az Újszilvás elleni derbi vár! 



Szombaton 10 órakor elrajtol az U16-os, Jász-Nagykun-Szolnok megyei területi bajnokság, ahol mi a Rákóczifalva vendégei leszünk. A bajnokság csapatai sötét lovak számunkra, de bízunk abban, hogy a megfiatalított, nagypályás játékot tanulók és a több éve nagypályázókból jó egyveleget tudunk összegyúrni és akkor akár merészebb álmaink is lehetnek majd. 


2020.09.05., 10:00

RÁKÓCZIFALVA SE - TÁPIÓSZŐLŐS KSE 



Vasárnap délelőtt az U14-es csapat is bemutatkozik az idei esztendőben. Az ellenfél az NB3-as felnőtt alakulattal bíró FC Dabas lesz, idegenben. Főbb célkitűzés a szezonra a nagyobb pálya mérettel való megismerkedés, ahhoz való alkalmazkodás. Rendkívül fiatal csapatunk van ebben a korosztályban, de bízunk benne, hogy sok babér fog teremni számunkra a szezon során. 


2020.09.06., 10:00 

FC DABAS - TÁPIÓSZŐLŐS KSE


Vasárnap hazai pályán pedig a felnőtt csapat lesz aki megvívja soros, Újszilvás elleni találkozóját. A derbinek a tétje az lesz, hogy melyik csapat tud pontosság válni 3 fordulót követően. Bízunk abban, hogy valamennyivel nagyobb nálunk az a mag ami 1-2 éve együtt játszik, és ezt a pályára is feltudjuk vinni. Az elmúlt évben megtörtük azt a rossz szériát, miszerint pontok sem termettek számunkra az ÚKSE ellen, s tavaly 4 pontot is elcsentünk tőlük. A feladat egyszerű, folytatni ezt a sorozatot. 



2020.09.06, 16:30

TÁPIÓSZŐLŐS KSE - ÚJSZILVÁS KSE 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése