2020. szeptember 21., hétfő

Nagyszabású programot tartottak a sporttelepen - velünk!

 Vasárnap a Tápiószőlősi Viking SE tartotta immár a II. Futóhomok futást, melyben ezúttal is több egyesületi sportoló érdekelt volt. 


A rendkívül színvonalas eseménnyel teljes mértékben azonosulni tudunk, ugyanis szükségesnek érezzük népszerűsíteni, támogatni az összes olyan eseményt mely megmozgatja az embereket, a mai modern világban. Az igényesen előkészített programon az ovisok 200 méteren, míg az idősebbek 5-10 és 20 kilométeren is kipróbálhatták magukat. 



A sport mellett szuperül hangszerelt zenék voltak folyamatosan hangoztatva, kürtöskalács vásár mellett játékvár, és a helyi vállalkozások közül a Napkirályfi üdítőital is kivonult, valamint a helyi termelői lekvárt is lehetett vásárolni a kilátogatóknak, a futóknak. 


Egyesületünket képviselték:
Ovi futás: Andrus Dávid, Kiss Ármin, Kiss Hanna, Perjési Szabina, Bodor Bence, Jánoska Renátó Rómeó, Jánoska Viktória Lívia, Visnyei Barnabás

5000 méter: Kis Erik László, Kis Enikő Ildikó, Fekete Tímea, Nagy Dávid, Gál Bence, Safranyik Máté, Visnyei Barnabás és két munkatársunk Kisné Kántor Ildikó és Németh István 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése