2020. szeptember 15., kedd

U16: Sikerrel vettük az első hazai mérkőzést

 Szombaton délelőtt hazai pályán is bemutatkozott a 2005-2008-as, U16-os csapatunk, melynek ellenfele a zöld mezes Tószeg volt. A vendég gárda, csakúgy mint a bajnokság legtöbb csapata ismeretlen volt számunkra, nem igazán tudtuk, hogy mire is készüljünk, ám szerettük volna, ha a saját játékunkat, a saját akartunkat ráerőltetjük ellenfelünkre. 



Ennek szellemében abszolút támadófelfogásban vágtunk neki a mérkőzésnek, és rögtön egy mélységi indítás után Horváth a hosszú alsóba passzolta a játékszert. A folytatásban is mi domináltunk, szép támadásaink voltak, az első negyedórában meg is dupláztuk előnyünket. A folytatásban kissé tompult figyelmünk mind támadásban mind pedig védekezésben, és habár a félidőig szereztünk három gólt Kukléta Patrik, Szrapkó Dominik és Nagy Dávid révén, hátul kétszer is meginogtunk, és kapituláltunk. 


Semmi jel nem utalt arra, ami ezután következett: a fordulás után zsinórban négyszer mattoltak bennünket a vendégek és megfordították az eredményt. Sajnos nem tudtunk mit kezdeni a hátul elkövetett egyéni hibákkal, kevésbé koncentráltunk, már-már hátradőltünk és ennek alaposan megittuk a levét. Az ivószünet után rendkívül attraktívvá vált csapatunk játéka, nem volt pillanat, amikor ellenfelünket hagytuk volna kijönni a kapu elől, ám bátor és önfeláldozó játékosai végig nagy szívvel küzdöttek és tettek meg mindent annak érdekében, hogy ne találjunk a kapuba. Az utolsó tíz percre még hátránnyal fordultunk, majd egy Nagy-Kukléta-Horváth-Nagy összjáték után utóbbi buktatták a tizenhatoson belül, amiért jöhetett a jogos tizenegyes. Ezt Kukléta nem is hagyta ki, így rendkívül nyílt utolsó 6 perc várt a csapatokra. A hajrában pedig Csizmár Dávid révén találtunk a kapuba, aki egy kapu elé bepasszolt labdát tekert a kapu jobb oldalába, kialakítva ezzel a 7-6-os győzelmet. 



Sajnos nagyon megnehezítettük magunknak a dolgot, rendkívül nyögvenyelős második félidő után mégis azt lehet mondani, hogy a jobbik csapat győzött, de ennél sokkal nagyobb odafigyelés és koncentráció kell majd a folytatásban, ha merész álmokat akarunk szövögetni. 


A forduló további eredményei:
Tiszaföldvár VSE 1-5 Tápiógyörgye KSK
Martfűi LSE 0-5 JVSE Rosenberger
Újszászi VVSE 2-7 Jászberényi SE 

Jelenleg a Tápiógyörgye, a Jászberény és mi veretlenül, hat egységgel a tabella élén állunk, pont nélküli a Rákóczifalva, a Tószeg, a Martfű és az Újszász, míg Tiszaföldvár és a Jászárokszállás (JVSE) három egységgel követi az élmezőnyt. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése